Hoesje Samsung Galaxy S I9000

Zelf ben ik niet altijd zo voorzichtig met mijn telefoon. Het is tenslotte een gebruiksvoorwerp. Een beetje extra bescherming van een hoesje is dan wel handig. Dus (bijna alweer twee weken geleden) in de webwinkel van mytrendyphone.nl twee producten besteld. Te weten:
  • Samsung I9000 Galaxy S Siliconen hoesje-Zwart
  • Samsung I9000 Galaxy S TPU Siliconen hoesje-Charcoal

Beide hoesjes nu allebei enkele dagen uitgesteld. Zelfs de telefoon (per ongeluk) laten vallen op een stenenvloer. Gelukkig niks aan de hand :)

Waarom 2 hoesjes? Wel er is altijd een tradeoff tussen bescherming en looks. Dat bleek ook nu weer. Het zwarte hoesje is wat dikker en dempt schokken veel beter op. Tevens heeft het een iets dikkere rand zodat het beeldscherm ook vrij is als je hem op de tafel legt. Zelf vind ik het toestel nu ook wat lekkerder in de hand liggen. Zonder het hoesje is de Samsung wel heel erg dun.
Het charcoal hoesje is een beetje transparant en heeft een kinky 6 hoek werkje in het silicoon verwerkt. Hoesje is lekker stevig maar zal een val minder goed opvangen verwacht ik. Hoewel ik dit hoesje wel gebruikte toen mijn telefoon op de tegelvloer viel, en zijn werk toen prima deed.

Zelf ook een beschermingskit bestellen? Kijk dan even op deze pagina: Samsung accessoires. De producten bij mytrendyphone.nl werden snel geleverd en waren prima verpakt.

Geloof je dat je geen bescherming nodig hebt, bestel dan een klavertje vier (of alvast een nieuwe telefoon).

1 opmerking:

  1. Bij amltelecom.com verkopen ze hele mooie hoesjes voor Samsung Galaxy S i9000.

    https://www.amltelecom.com/kleinhandel/categories/Samsung/Samsung-i9000-Galaxy-S/

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.