Google Voice search - Samsung I9000 Galaxy

Mijn Google Quick Search gadget had geen voice search button. Uiteraard kan je tekst invoeren via swype, toetsenbord of wat dan ook, maar geen voice search. 
Standaard levert Samsung Vlingo mee. Helaas vond ik die niet prettig werken. Dus hard opzoek gegaan naar Google Voice search voor Android 2.1. Was niet makkelijk om een echte oplossing te vinden. Als ik naar de mobile website van Google ging, gaf Google aan dat ik dit al had. Ik kon het dus niet opnieuw installeren. Ook in de Android market kon ik het niet downloaden. Overigens had ik daar niet alleen last van :) Het lijkt er op dat meer mensen hier last van hadden: http://www.google.com/support/forum/p/Google+Mobile/thread?tid=1e8cf999fbe48983&hl=en

Na goed gebruikt te maken van Google kon ik toch de code vinden op code.google.com. De website waar veel code van Google Open Source staat. Het bestand is te downloaden via:
http://code.google.com/p/goodev/downloads/detail?name=VoiceSearch_2.1.apk


Download de software en je hebt voortaan ook Google Voice Search op de Samsung Galaxy S.

Screenshot is niet van mij. Zelf nog steeds opzoek naar een Screen grabber zonder eis om je device te rooten.

1 opmerking:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.