Google Wave

Al enige tijd kan iedereen de Google Wave developers preview video bekijken (duur ruim 1 uur), en sinds enige tijd ben ik in bezit van een Google Wave account. Uiteraard deze afgelopen tijd soms wat geprobeerd op Google Wave. Er zijn weinig bugs te ontdekken. De dingen die ik probeer, werken wel. Wel is het platform nog erg jong. Daarmee bedoel ik dat de huidige gadgets en robots nog onvolwassen zijn. Hoewel ze de potentie van het platform wel tonen zijn ze nog niet echt bruikbaar binnen ondernemingen. Ik verwacht dat daar wel snel verandering in zal komen na de officiƫle lancering.

Demo script
Voor mijzelf heb ik een test script gemaakt om allerlei functionaliteit een test drive te geven op Google Wave. Taal herkenning, spellingscontrole, security, robots, gadgets, etc. allemaal opgenomen in mijn test script. Voor degene die geĆÆnteresseerd zijn in een demo van Google Wave, laat het even weten. Het test script is ook prima te gebruiken als demo script. Dus heb je 2 browsers op je PC staan? Prima, dan kan ik een demo geven van Wave.

1 opmerking:

  1. Hoe moet ik mij die demo voorstellen?
    Kun je dat op afstand doen?
    Ben wel benieuwd...

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.